prima pagina    inscrie un site    modifica un site    ajutor/faq    contact

Categorii » Afaceri si Economie » Management
Managementul firmei, companii de management, manageri, consultanta manageriala, management proiecte, planificare strategica, dezvoltare organizationala, leadership, servicii pentru managerii firmelor.
      

Exegens Management Consultants
EXEGENS MANAGEMENT CONSULTANTS este o companie de consultanta si training in productivitate, calitate si controlling.
www.exegens.com
categoria: »Afaceri si Economie»Management
vizite: 1

inscris la: 26-Mar-2013raportare link nefunctional

B2B Strategy Consultanta Management
Optimizare performante companii prin procese de Turnaround Management la nivel Strategic, Tactic si Operational. Procesul de Consultanta in Management este una din cele mai performante metode de optimizare organizationala si poate deveni o resursa de diferentiere importanta in strategia proprie de dezvoltare. Va invitam sa descoperiti modalitatea diferita de abordare propusa de B2B Strategy analizand studiile de caz descrise prin proiectele de Consultanta in Afaceri si Turnaround Management efectuate in industriile Constructii, IT, FMCG, Advertising, HR.
b2b-strategy.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Management
vizite: 1

inscris la: 28-Nov-2011raportare link nefunctional

Intercom TT
Intercom T&T SRL este o companie cu punct de lucru in Ploiesti str.Mihai Bravu nr.246, infiintata in anul 2007 ce asigura servicii ecologice transport, colectare,depozitare si comercializarea deseurilor periculoase si nepericuloase
www.intercomtnt.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Management
vizite: 0

inscris la: 20-Apr-2013raportare link nefunctional

ASiS ERP productie, comert, servicii, distributie
ASiS este o solutie informatica de management, destinata tuturor proceselor de business ale companiei. Este alcatuita din 12 aplicatii si peste 40 de module, utilizatorii avand posibilitatea de a-si alege si configura solutia potrivita specificului de activitate. ASiS ERP se adapteaza cu usurinta oricarui domeniu de activitate: productie, distributie, comert si servicii. Cele mai importante aplicatii ale sale sunt: Contabilitate si Gestiune, Personal si Salarizare, Urmarire Contracte, Tablou de Bord, Managementul Masinilor, Punct de Vanzare si Urmarire Abonati.
www.asw.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Management
vizite: 0

inscris la: 16-Apr-2013raportare link nefunctional

Motivare angajati cu bonuri de vacanta si de cresa
Solutii de motivare a angajatilor utilizand tichete de vacanta, tichete de cresa sau bonuri de masa. Tichetele de masa Gusto Pass reprezinta un beneficiu extra-salarial de real succes, pe care il poate oferi lunar un angajator si pe care angajatii sai il pot utiliza pentru achizitionarea de produse alimentare sau pentru masa de zi cu zi.
ro.sodexo.com
categoria: »Afaceri si Economie»Management
vizite: 0

inscris la: 14-Dec-2012raportare link nefunctional

Pencraft Consultanta in afaceri
Pencraft ofera consultanta in accesare de fonduri europene nerambursabile si servicii de management al proiectelor de investitii. Firma noastra prezinta expertiza si experienta in dezvoltarea afacerilor si intocmirea dosarelor de achizitii publice.
www.pencraft.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Management
vizite: 0

inscris la: 25-Sep-2012raportare link nefunctional

Semnatura electronica si certificat digital
CertDigital.Ro este furnizor autorizat de certificate digitale calificate. Solutii pentru semnatura digitala (electronica) si criptarea informatiilor.
www.certdigital.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Management
vizite: 0

inscris la: 23-May-2012raportare link nefunctional

eco active
EA Consult ofera servicii de consultanta si asistenta pentru implementarea sistemelor de management prin proiectarea sistemelor, elaborarea documentatiei, instruirea personalului, implementarea, evaluarea, auditarea si asistenta la auditul de certificare.
www.ecoactive.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Management
vizite: 0

inscris la: 26-Apr-2012raportare link nefunctional

sistem de management al calitatii
GCSM adica Grupul de certificare sisteme de management este specializat in derularea certificarii sistemelor de management, a produselor, a personalului, in conformitate cu standarde nationale si internationale, audit, inspectie cat si instruire.
www.grupcertificare.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Management
vizite: 0

inscris la: 25-Jan-2012raportare link nefunctional

HACCP
Netplus asigura programe de consultanta dedicate, adaptate in totalitate specificului fiecarui client. Ofera servicii de consultanta pentru adoptarea sistemelor de management, respectiv ISO 9001, ISO 14001, ISO 13485, ISO 20000, ISO 22000, ISO 26000, ISO 27001, OHSAS 18001, HACCP, SA 8000, marca CE.
www.net-plus.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Management
vizite: 0

inscris la: 03-Nov-2010raportare link nefunctional

 <  1  > 

 

|  harta site  |  legatura catre noi  |  termeni si conditii  |  confidentialitate  |  publicitate pe site  |  despre noi  |  memoreaza acest site  |

SEO by PERSEUS