prima pagina    inscrie un site    modifica un site    ajutor/faq    contact

Categorii » Afaceri si Economie » Producatori
Firme de productie, producatori independenti, fabrici, cooperative, asociatii ale producatorilor.
      

CM -confectii textile pentru dama
CM este o firma de productie si distributie confectii textile pentru dama, barbat si copii gama sportwear casual. Colectiile noastre pentru piata interna si export sunt linii de confectii textile cu design propriu si sunt comercializate sub marca proprie inregistrata CM Collection.
www.cmcollection.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Producatori
vizite: 3

inscris la: 22-May-2010raportare link nefunctional

Europaleti
Firma SC MOUTARDI SRL produce si comercializeaza paleti si europaleti din lemn - esenta tare fag. Paletii si europaletii sunt produsi la dimensiuni standard sau la cererea clientului la domensiuni atipice.
www.moutardi.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Producatori
vizite: 3

inscris la: 15-Mar-2010raportare link nefunctional

Transfomatoare electrice transformator
transformatoare , transformatoare electrice , transformatoare electrice trifazate de putere, transformator , reparatie transformator, ,transformatoare electrice in ulei , transformator electric , mentenanta transformatoare , trafo , oferta transformatoare , pret transformator , Reparatii transformatoare uscate , Reparatii transformatoare de locomotive , transformatoare de distributie, transformatoare de medie tensiune, transformatoare in ulei
www.elecmond.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Producatori
vizite: 1

inscris la: 05-Nov-2011raportare link nefunctional

magazin online de lumanari de craciun
Cumpara online lumanari personalizabile. Se pot achizitiona lumanari de nunta si de botez, lumanari de Craciun si lumanari de Paste. Discount pentru achizitii de volum
www.ilumanari.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Producatori
vizite: 1

inscris la: 28-Oct-2011raportare link nefunctional

Elemente Prefabricate Din Beton Armat
Prebet Aiud SA este singura producatoare a intregii game de prefabricate din beton armat si precomprimat pentru cai de comunicatii, feroviare si rutiere. Unitatea are o indelungata traditie in producerea si comercializarea traverselor Cai Feroviere.
www.prebet.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Producatori
vizite: 1

inscris la: 12-Jul-2011raportare link nefunctional

Tencuieli Decorative - Emex by Romtehnochim
Romtehnochim, firma agrementata ISO 9001, 14001, 18001 produce tencuieli decorative structurate acrilice, siliconice si silicatice pe baza de rasini sintetice, aditivi specifici cuart si granule de marmura, destinate in special unei acoperiri decorative superioare si de efect a tencuielilor exterioare sau elemente decorative interioare: coloane, arcade, etc.
www.tencuieli-decorative-emex.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Producatori
vizite: 1

inscris la: 20-Aug-2010raportare link nefunctional

Chingi
Kinetech Industry Importator de echipamente de ridicat sarcini: Chingi de ridicat sarcini circulare si cu urechi, protectii pentru muchii taietoare, lanturi grad 80100,carlige de ridicat, www.kinetech.ro accesorii ptr. lanturi, chei de tachelaj, dispozitive de ridicat si transportat laminate in mod deosebit tabla,profile,cantare de macara, tirfoare, dispozitive cu 1-4 brate din lant si chingi textile,
www.kinetech.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Producatori
vizite: 1

inscris la: 30-Mar-2010raportare link nefunctional

Dormisete Hoteliere, textile hoteliere cu traditie pentru hoteluri, pensiuni, spitale, camine
De peste22 ani, Dormisete Hotel & Spa produce lenjerii de pat, perne si pilote antialergice, prosoape si halate albe , din tesaturi de inalta calitate cu finisaje speciale pentru uz hotelier, la preturi de producator si ofera consultanta de specialitate.
www.dormisete-hoteliere.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Producatori
vizite: 0

inscris la: 03-Aug-2016raportare link nefunctional

ProfiCort comercializeaza corturi profi pentru evenimente, nunti si expozitii, corturi industriale, corturi depozitare
ProfiCort comercializeaza corturi profi pentru evenimente, nunti si expozitii, corturi industriale, corturi depozitare, corturi pliabile, corturi gradina, corturi garaj, corturi pagoda.
proficort.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Producatori
vizite: 0

inscris la: 13-Apr-2016raportare link nefunctional

TomasTarp - Prelata, Folie PVC, Inchideri Terase, Copertine
TomasTarp comercializeaza material pentru prelate, folie PVC, poliplan, folie transparenta, prelata transparenta, prelate industriale, prelate ignifugate, prelate de camion, copertine pentru inchideri de terase, plase, accesorii prelata.
tomastarp.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Producatori
vizite: 0

inscris la: 12-Apr-2016raportare link nefunctional

Damprod SRL producator pamant flori, producator var pasta
SC Damprod SRL, Com. Cosereni Jud. Ialomita - suntem producator pamant pentru flori si var pasta obtinut din bulgare de var, din anul 2001. Produsul pamant de flori contine: turba neagra eutrofa 95%, nisip fin 5%. Asiguram distributia produselor.
www.damprod.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Producatori
vizite: 0

inscris la: 23-Jan-2016raportare link nefunctional

Oferte standuri expozitionale personalizate
O echipa formata atat din tineri puternici si inovativi cat si din oameni cu experienta de peste 20 ani in domeniul constructiei de standuri expozitionale, pentru care valoarea umana este primordiala si se adapteaza cu idei si concepte pentru orice buget.
www.dkproduction.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Producatori
vizite: 0

inscris la: 22-Aug-2015raportare link nefunctional

Romania Hidro Service - Pompe Hidraulice, Cilindri Hidraulici, Garnituri
Romania Hidro Service produce si comercializeaza Pompe Hidraulice, Cilindri Hidraulici, Garnituri, Furtunuri Hidraulice, Mansete U pentru piston si tija, racloare, inele O (NBR, Viton si silicon - orice dimensiune), benzi de ghidare, garnituri Chevron (
www.romaniahidroservice.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Producatori
vizite: 0

inscris la: 06-Feb-2013raportare link nefunctional

Producator Containere, birou, inchiriere container
Containere, Containere birou, inchiriere containere tip birou, containere standard, containere sanitare, inchiriere containere depozit, containere second hand, containere speciale, office container., Containere, Producator containere de calitate la preturi fara concurenta.
www.producatorcontainere.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Producatori
vizite: 0

inscris la: 23-Jun-2011raportare link nefunctional

Prelucrari mecanice,prelucrari de strunjire,prelucrari de rectificare
Prin ramura sa de productie, Automecanica Medias,ofera o gama larga de produse,atat pentru serie mare,cat si unicate pe masini de unelte clasice dar si pe masini CNC.Operatiile pe care le putem efectua ar fi:strunjiri,frezari,rectifcari,suduri,debitari cu plasma,servicii de sablare si vopsire industiala si multe alte servicii
www.autm.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Producatori
vizite: 0

inscris la: 26-May-2011raportare link nefunctional

Trefo SA - producator sarma si cuie
Fondata in 1955, compania Trefo SA se afla, in prezent, printre primii producatori din tara in domeniul fabricarii sarmelor din otel si a produselor din sarma, ocupand un loc important si in industria metalurgica din Europa de Est. Trefo SA produce si exporta o bogata gama dimensionala de sarma tare mata, sarma moale neagra, sarma moale zincata la cald, cuie constructii si cuie speciale, fiind si singurul producator de plasa sudata zincata in rulouri din tara.
www.trefo.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Producatori
vizite: 0

inscris la: 04-Jan-2011raportare link nefunctional

 <  1  > 

 

|  harta site  |  legatura catre noi  |  termeni si conditii  |  confidentialitate  |  publicitate pe site  |  despre noi  |  memoreaza acest site  |

SEO by PERSEUS