prima pagina    inscrie un site    modifica un site    ajutor/faq    contact

Categorii » Afaceri si Economie » Telecomunicatii
Sisteme de comunicatii, comunicatii radio, reglementari, monitorizare, solutii de comunicare pentru firme, consultanta si alte servicii in domeniul telecomunicatiilor.
      

SC Net Instal 2002 SRL
Website-ul nostru prezinta solutii si echipamente pentru retele date-voce, cat si activitati in domeniile: vanzari, instalari, upgrade, intretinere si service centrale telefonice Alcatel-Lucent OmniPCX Office, Enterprise si 4400 si IP PBX. Comercializam telefoane digitale si analogice Alcatel, Premicell-uri si accesorii centrale telefonice Alcatel.
www.netinstal.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Telecomunicatii
vizite: 1

inscris la: 20-Jan-2012raportare link nefunctional

Interfon , Videointerfon , Control acces
Firma Electrogrup Proinstal are ca obiect de activitate principal instalarea si intretinerea sistemelor de control acces si pontaj , sistemelor de interfon si videointerfon pentru asociatii de proprietari , vile rezidentiale si diverse cladiri ;Yale electromagnetice ; alarme antiefractie; supraveghere video prin TVCI; precum si sisteme de automatizari porti si bariere.
www.electrogrupproinstal.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Telecomunicatii
vizite: 1

inscris la: 02-Oct-2010raportare link nefunctional

Service telefoane, decodari telefoane, servicii software hardware mobile
Diangi Grup ofera servicii de deblocare decodare telefoane, service mobile, reparatii software hardware telefoane, reparatii laptopuri, recuparare date, vanzari telefoane si accesorii telefoane.
www.gsm4you.com.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Telecomunicatii
vizite: 1

inscris la: 01-Sep-2010raportare link nefunctional

Centrale telefonice Alcatel
S.C. Pentagon Business Com, importator direct si partener autorizat si certificat de ALCATEL LUCENT va asigura instalarea si configurarea intregii game de centrale telefonice ALCATEL si echipamente de date ALCATEL, suport tehnic, training-uri
www.pentagon.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Telecomunicatii
vizite: 0

inscris la: 25-Aug-2011raportare link nefunctional

Fibra Optica - proiectare, instalare, sudura, masuratori, mentenanta, interventii
FibrOpt ofera servicii prompte si de calitate in domeniul retelelor de telecomunicatii cu fibra optica, proiectare, instalare, sudura, masuratori, mentenata, interventii.
www.fibra-optica.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Telecomunicatii
vizite: 0

inscris la: 12-Jul-2010raportare link nefunctional

 <  1  > 

 

|  harta site  |  legatura catre noi  |  termeni si conditii  |  confidentialitate  |  publicitate pe site  |  despre noi  |  memoreaza acest site  |

SEO by PERSEUS