prima pagina    inscrie un site    modifica un site    ajutor/faq    contact

Categorii » Societate, Social » Traduceri, translatori
 
      

Just Translations Timisoara Servicii de traducere si publicitate
Oferim:- traduceri din si in urmatoarele limbi de circulatie internationala sau limbi rare: romana, engleza, italiana, germana, franceza, spaniola, maghiara, portugheza, rusa, sarba, slovena, turca, bulgara, ucraineana, araba, olandeza, greaca, ebraica;- servicii auxiliare traduceri autorizate, traduceri legalizate si supralegalizate cu Apostila Conventiei de la Haga;- servicii de publicitate;- subtitrare in limbile romana engleza, italiana, franceza, spaniola si germana;- interpretariat: interpretare simultana, consecutiva, tip whispering si pentru tratative;- secretariat electronic;- cursuri de limbi straine pentru limbile: engleza, italiana sau franceza;- cursuri de limba romana pentru oamenii de afaceri prezenti in Romania, vorbitori de limba italiana, engleza sau franceza;- asistenta turistica. Biroul nostru de traduceri va pune la dispozitie o experienta de 5 ani de activitate. Pentru fiecare proiect n curs apelam la instrumente de lucru profesioniste, la lucrari de referinta si la experienta acumulata in domeniul traducerilor tehnice, juridice, economico-financiare s.a.. Standardele noastre inalte de calitate sunt orientate spre deplina multumire a clientului.
just-translations.ro
categoria: »Societate, Social»Traduceri, translatori
vizite: 1

inscris la: 05-Sep-2011raportare link nefunctional

Traduceri Legalizate Bucuresti
Servicii profesionale de traduceri autorizate si traduceri legalizate în și din principalele limbi de circulație internațională pentru orice domeniu de activitate, de la traduceri comerciale, traduceri juridice.
www.ndltranslations.ro
categoria: »Societate, Social»Traduceri, translatori
vizite: 0

inscris la: 10-Mar-2013raportare link nefunctional

Traduceri autorizate, interpretariat
Traduceri BlitzZ vă pune la dispoziţie o gamă completă de servicii în domeniul traducerilor
www.traduceriblitzz.ro
categoria: »Societate, Social»Traduceri, translatori
vizite: 0

inscris la: 25-Sep-2012raportare link nefunctional

Traduceri legalizate limba araba
Servicii NON STOP de traduceri autorizate; servicii de legalizare, interpretariat si apostilare pentru limba ARABA. Albion Traduceri este solutia cea mai potrivita si rapida efectuam si traduceri in regim de urgenta. Contact: 021 230 00 71; albionalbion.ro.
traduceri-araba.ro
categoria: »Societate, Social»Traduceri, translatori
vizite: 0

inscris la: 06-Jun-2011raportare link nefunctional

Traduceri spaniola romana Traduceri engleza romana
Firma specializata in traducerile in si din majoritatea limbilor de circulatie internationala. Profesionalismul si promptitudinea ne recomanda ca fiind solutia optima in cazul in care doriti o traducere legalizata, tehnica, medicala sau farmaceutica.
www.antaresconsult.ro
categoria: »Societate, Social»Traduceri, translatori
vizite: 0

inscris la: 23-Aug-2010raportare link nefunctional

 <  1  > 

 

|  harta site  |  legatura catre noi  |  termeni si conditii  |  confidentialitate  |  publicitate pe site  |  despre noi  |  memoreaza acest site  |

SEO by PERSEUS