prima pagina    inscrie un site    modifica un site    ajutor/faq    contact

Categorii » Sport » Pregatire sportiva
Academii de sport, Institute de invatamant, antrenare, antrenamente, medicina sportiva, nutritie sportivi.
      

Clubul de dans HobbyDance Bucuresti
Lectiile de dans sunt principala noastra preocupare. Dorim sa oferim antrenamente de dans pe mai multe nivele: de la cel de initiere, social, de intretinere pana la cel de inalta performata sportiva. Primim cursanti incepand cu varsta de 5 ani pana la 99 de ani. Cursurile sunt flexibile beneficiind de experienta antrenorilor si instructorilor nostri membri ai Federatiei Romane de Dans Sportiv, rezultatele noastre de la competiile interne si internationale vorbind de la sine.
www.hobbydance.ro
categoria: »Sport»Pregatire sportiva
vizite: 0

inscris la: 11-Apr-2013raportare link nefunctional

STEYsha School of Irish Dance
STEYsha School of Irish Dance România, filiala ISTA School of Irish Dance din Polonia, oferă cursuri de dans irlandez modern pentru copii şi adulţi, interesaţi de performanţă, dansul ca şi hobby, menţinerea şi îmbunătăţirea formei fizice şi socializare.
www.steysha-dansirlandez.ro
categoria: »Sport»Pregatire sportiva
vizite: 0

inscris la: 15-Jan-2013raportare link nefunctional

Scoala de Dans
Scoala de Dans DAnce Time Bucuresti, locul unde gasesti cursuri de dans pentru copii, adulti si adolescenti, lectii in grup sau in particular. Incepi un curs de dans sportiv, dansuri de societate, dansuri latino salsa, tango argentinian si vals vienez pentru nunta ta. Grupe mici de maxim 8 sau 12 persoane, sali deosebite, instructorii excelenti. Scoala de Dans DAnce Time are prezentare video accesibila pe site www.dancetime.ro
www.dancetime.ro
categoria: »Sport»Pregatire sportiva
vizite: 0

inscris la: 20-Nov-2012raportare link nefunctional

Karate Kyokushin Sibiu
Terrasportika Sibiu este un club sportiv de karate kyokushin traditional ce ofera cursuri de arte martiale si autoaparare pentru toate categoriile de varsta, pentru incepatori, avansati si performanta. Cursurile au ca scop imbunatatirea conditiei fizice, dezvoltarea unui corp armonios, sanatos, dezvoltarea unui spirit si unui moral puternic, dezvoltarea curajului si a increderii in sine, atentie sporita. Alte cursuri desfasurate in cadrul clubului: Tae Bo, Tai Chi, Stretching, Step Aerobic, Pilates, exercitii fizice.
www.terrasportika.ro
categoria: »Sport»Pregatire sportiva
vizite: 0

inscris la: 30-Jun-2012raportare link nefunctional

Cursuri de autoaparare
Cursurile de autoaparare se desfasoara intr-o sala din zona universitatii. Suntem o academie de arte martiale creata cu scopu de a descoperi si forma sportivi si luptatori care sa reprezinte academia la competitii nationale si internationale cat si tara noastra la competitiile europene sau mondiale la toate categoriile atat baieti cat si fete, insa si decat pentru intretinere si miscare. Academia de Arte Martiale Bucuresti ofera cursuri si tehnici de autoaparare, antrenamente mma, kickboxing si multe altele.
www.artemartiale.tk
categoria: »Sport»Pregatire sportiva
vizite: 0

inscris la: 24-Jun-2011raportare link nefunctional

personal-trainer
De ce un antrenor personal Pentru ca noi, ca antrenori personali suntem interesai sa te facem s ajungi la rezultatele pe care tu ti le doreti, punand pe primul loc corpul tu i mai ales sigurana lui.
www.personal-trainer.ro
categoria: »Sport»Pregatire sportiva
vizite: 0

inscris la: 11-Mar-2011raportare link nefunctional

Cursuri de dans
Lectii de dans pentru copii si adulti,ore particulare pentru nunta si reprezentatii de dans la preturi avantajoase.Relatii la 0743.101.189 sau pe www.cellinadance.ro
www.cellinadance.ro
categoria: »Sport»Pregatire sportiva
vizite: 0

inscris la: 11-Feb-2011raportare link nefunctional

Clubul Sportiv Ronin-Do Oradea - kendo
Pagina clubului sportiv Ronin-Do Oradea, ea contine informatii despre kendo, despre club, despre antrenamente si concursuri, contact.
www.r47.info
categoria: »Sport»Pregatire sportiva
vizite: 0

inscris la: 17-Aug-2010raportare link nefunctional

 <  1  > 

 

|  harta site  |  legatura catre noi  |  termeni si conditii  |  confidentialitate  |  publicitate pe site  |  despre noi  |  memoreaza acest site  |

SEO by PERSEUS