prima pagina    inscrie un site    modifica un site    ajutor/faq    contact

Categorii » Sport » Sporturi acvatice
Innot, canotaj, polo, rafting, curse barci, ski nautic.
      

Magazin online articole pescuit
Magazin online ce comercializeaza articole de pescuit la crap, stationar, rapitori spinning. Lansete, mulinete, fire articole camping.
www.fishexpert.ro
categoria: »Sport»Sporturi acvatice
vizite: 1

inscris la: 09-Oct-2010raportare link nefunctional

Catamarane demontabile
Cea mai inedita oferta pentru barci cu vele si catamarane o gasesti pe site-ul catamarane-demontabile.ro. Daca iti doresti o barca cu vele, oferta noastra pentru catamarane demontabile produse de Grabner in Austria este cea mai buna varianta pentru distractia pe apa in concediile tale.
www.catamarane-demontabile.ro
categoria: »Sport»Sporturi acvatice
vizite: 0

inscris la: 29-Jan-2012raportare link nefunctional

Barci in Bagaje
Daca doresti sa cumperi un caiac atunci Barci in Bagaje are cea mai buna oferta pentru tine. Pe site-ul Barciinbagaje.ro gasesti cei mai renumiti producatori de caiace si cea mai diversificata oferta de caiace: caiac sit on top, caiac de tura, caiac whitewater, caiac de pescuit, caiac gonflabil din Hypalon si caiac demontabil.
www.barciinbagaje.ro
categoria: »Sport»Sporturi acvatice
vizite: 0

inscris la: 06-Jan-2012raportare link nefunctional

navomodele sonare
Firma noastra cu sediul in Timisoara vinde navomodele plantat si sonare pentru un pescuit cu rezultate in conformitate cu cele mai inalte standarde, la un raport calitatepret excelent. Sonarulele va prezinta peisajul subacvatic al locului unde plantati montura si este util in depistarea gropilor, al pragurilor si a adancimii la care se afla pestele. Comercializam branduri de renume de la producatori de talie mondiala pentru a acoperi exigentele tuturor pescarilor indiferent de nivelul la care pescuiesc. Navomodele sonare, pescuieste inteligent, este adaugat in categoriile sport si recreatie, sporturi individuale si de echipa precum si in informatii si echipamente ptr vanatoare si pescuit.
www.navomodele-sonare.ro
categoria: »Sport»Sporturi acvatice
vizite: 0

inscris la: 22-Mar-2011raportare link nefunctional

 <  1  > 

 

|  harta site  |  legatura catre noi  |  termeni si conditii  |  confidentialitate  |  publicitate pe site  |  despre noi  |  memoreaza acest site  |

SEO by PERSEUS