prima pagina    inscrie un site    modifica un site    ajutor/faq    contact

Categorii » Stiinta si Tehnologie » Tehnologie
Despre tehnologie si informatii despre tehnologii in domenii ca: aeronautica, aerospatiale, audio-video, biotehnologii, cibernetica, comunicatii, constructii, electronica, electrotehnica, informatica, industria alimentara, industria textila si a confectiilor, industria lemnului si a mobilei, metalurgie, materiale, nanotehnologii, optica, propulsie, robotica, software, tehnologia frigului, tehnologii militare, transferul de tehnologie.
      

Gadgeturi
Blog de prezentare gadgeturi, cele mai utile si inutile aparate, descrieri si stiri din domeniul IT care iti pot usura munca si inveseli viata.
www.gadgeturi.net
categoria: »Stiinta si Tehnologie»Tehnologie
vizite: 5

inscris la: 27-Aug-2009raportare link nefunctional

Aparatura de laborator
RONEXPRIM este o prezenta constanta pe piata romaneasca de aparatura de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica, inca din 1991, cand a inceput sa activeze ca Agentie si Service a companiei olandeze Philips, pentru spectrometrie Xray si Test Measurement.Obiectul nostru principal de activitate este comertul de aparatura profesionala de masura si control, calibratoare, echipamente pentru caracterizarea materialelor, aparatura analitica de laborator: microscoape electronice, spectrometre si difractometre, echipamente pentru electrochimie, echipamente pentru analize fizico-chimice, sisteme de monitorizare a proceselor, sisteme de preparare a probelor, sisteme si echipamente pentru cantarire si dozare, elemente de automatizare, materiale de referinta certificate, precum si furnizarea serviciilor de instalare, service si mentenanta pentru echipamentele pe care le furnizam, consultanta tehnica, import, distributie, integrator in contracte de furnizare echipamente.
www.ronexprim.com
categoria: »Stiinta si Tehnologie»Tehnologie
vizite: 1

inscris la: 01-Apr-2011raportare link nefunctional

Creare pagini si aplicatii web
Firma noastra se ocupa de aproape 2 ani de crearea paginilor web si aplicatiilor pentru iPhone si Browsere Web. Clientii nostri sunt preponderent din Germania dar, incepand cu anul acesta, am incheiat cu succes primele proiecte romanesti. Pe viitor, dorim sa ne continuam extinderea atat pe piata natioanala, cat si pe cea internationala. Suntem o echipa tanara, flexibila, creativa. Ne dorim sa obtinem cel mai bun rezultat final imbinand creativitatea romaneasca cu eficienta germana.
www.finea.ro
categoria: »Stiinta si Tehnologie»Tehnologie
vizite: 0

inscris la: 02-Nov-2011raportare link nefunctional

 <  1  > 

 

|  harta site  |  legatura catre noi  |  termeni si conditii  |  confidentialitate  |  publicitate pe site  |  despre noi  |  memoreaza acest site  |

SEO by PERSEUS