prima pagina    inscrie un site    modifica un site    ajutor/faq    contact

Categorii » Turism si Transport » Oferte turistice, oferte ale agentiilor
Oferte ale agentiilor turistice, oferte pentru petrecerea concediilor, a sarbatorilor si a altor momente
      

Cazare Gyula
Cazare in statiunea balneara Gyula, situata la doar 5km de Timisoara. Strandul Gyula este un loc foarte vizitat de romani, fiind aproape de granita. Vizitati-ne site-ul pentru detalii pt cazare.
www.hotelgyula.ro
categoria: »Turism si Transport»Oferte turistice, oferte ale agentiilor
vizite: 1

inscris la: 18-Apr-2012raportare link nefunctional

Cosmo Travel
Bulgaria este o tara plina de surprize, de destinatii turistice cat mai frumoase, amenajate. Bulgaria prezinta o diversitate de peisaje, de la varfuri alpine pana la coasta Marii Negre, cu un climattemperat. Grecia, prin istoria ei bogata si lunga, este considerata leaganul civivilizatiei occidentale. Prin locurile de pelerinaj, in special Muntele Athos, Grecia atrage multi credinciosi. Pentru a-ti petrece concediul sau vacanta in Bulgaria alaturi de familie sau de prieteni, vei gasi locuri indiferent de anotimp, Bulgaria avand o diversitate de peisaje. Una dintre cele mai vizitate destinatii din Bulgaria este coasta litoralului Marii Negre, foarte populara si foarte apreciata de turisti. Grecia atragemulti credinciosi prin locurile de pelerinaj importante, cel mai important fiind Muntele Athos, unde se strang pelerini din intreaga lume.Cosmo Travel va overa servicii complete de rezervari hoteliere, rezervari si informatii bilete de avion pentru calatorii, pachete charter pentru toate sezoanele, sejur pe litoralul romanesc sauextern, pachete pentru luna de miere, concerte, festivaluri, croaziere, in Bulgaria, Grecia sau Turcia.
www.cosmotravel.ro
categoria: »Turism si Transport»Oferte turistice, oferte ale agentiilor
vizite: 1

inscris la: 08-Oct-2010raportare link nefunctional

Vacanta republica dominicana
Lumea este atat de aproape, gustati putin din multitudinea de arome pe care ni le ofera! Poate fi mai frumos decat va inchipuiti! Agentia noastra de turism va poate indeplini visurile voastre cele mai indepartate.
playatour.ro
categoria: »Turism si Transport»Oferte turistice, oferte ale agentiilor
vizite: 0

inscris la: 15-Jan-2013raportare link nefunctional

Cazare Timisoara
Portal cu unitatile de cazare din Timisoara.Veti gasi pe el hoteluri din Timisoara, pensiuni Timisoara, vile Timisoara si moteluri din Timisoara
www.cazaretimisoara.ro
categoria: »Turism si Transport»Oferte turistice, oferte ale agentiilor
vizite: 0

inscris la: 21-Jun-2012raportare link nefunctional

Vacante si sejururi prin Come Go
Prin Come Go puteti rezerva peste 95.000 de hoteluri in mai mult de 110 tari, aveti acces la tarife negociate cu cei mai buni furnizori din intreaga lume.Sejururi,circuite,chartere in Austria,Grecia,Bulgaria,Spania,Turcia,Cipru,Egipt si croaziere in Marea Mediterana, Caraibe, Asia si Transatlantice.
www.newtravels.net
categoria: »Turism si Transport»Oferte turistice, oferte ale agentiilor
vizite: 0

inscris la: 10-Nov-2010raportare link nefunctional

 <  1  > 

 

|  harta site  |  legatura catre noi  |  termeni si conditii  |  confidentialitate  |  publicitate pe site  |  despre noi  |  memoreaza acest site  |

SEO by PERSEUS