prima pagina    inscrie un site    modifica un site    ajutor/faq    contact

Portalul infodir.ro pune la dispozitia utilizatorilor sai un numar larg de servicii utile, in cea mai mare parte gratuite. In cazul in care doriti doar sa vedeti informatii interesante pentru dvs. nu este necesara inregistrarea. Pentru a beneficia pe de-a-ntregul de facilitatile oferite, este necesar sa va inregistrati (sa va creati un cont pe infodir.ro).
Crearea unui cont este obligatorie in cazul in care doriti sa inscrieti un site in director si in cazul in care doriti sa primiti newsletter-ul nostru.

Inregistrarea / Crearea unui cont
Inregistrarea este gratuita si simpla, iar informatiile furnizate sunt utilizate de catre sistem pentru a asigura buna functionare a portalului.
Pentru a ajunge in meniul de “inregistrare” puteti da click fie pe butonul “Autentificare” fie pe butonul “inscrie un site”. Indiferent pe care din ele apasati veti fi condusi intr-o pagina care va permite intrarea in sistem in cazul in care aveti deja un cont creat sau crearea unui nou cont (inregistrare).
La inregistrare, trebuie sa utilizati date reale, in mod special o adresa de email valida. Verificati-va adresa de email, ca sa fiti siguri ca functioneaza, deoarece daca utilizati date care nu sunt corecte, sau daca adresa de email furnizata nu este reala si valida, nu veti putea primi codurile pentru a face mai tarziu modificari ale site-urior inscrise de dvs..

Inscrierea unui site in director
Inscrierea unui site in director este posibila numai dupa ce ati creat un cont pe infodir.ro. Primul pas pe care trebuie sa il faceti este sa va autentificati. Dupa ce ati intrat in contul dvs veti fi condus la pagina de inscriere a site-urilor in director. In plus, in bara de meniu din partea superioara a paginii veti observa butonul “inscriere un site / administrare siteuri” care va permite, indiferent in ce pagina a site-ului va aflati, sa reveniti la pagina care va permite adaugarea site-ului dvs. in director.
Inainte de a trece la inscrierea efectiva va rugam sa cititi cu atentie coloana din stanga, in care sunt explicate conditiile minime obligatorii pe care trebuie sa le indepliniti pentru ca site-ul dvs. sa fie acceptat in director. 

Modificarea unui site
Dupa ce ati intrat in contul dvs veti fi condus la pagina de inscriere / modificare a site-urilor in director. In bara de meniu din partea superioara a paginii veti observa butonul “inscriere un site / administrare siteuri” care va permite, indiferent in ce pagina a site-ului va aflati, sa reveniti la pagina care va permite modificarea site-ului dvs.
Selectati site-ul dorit si treceti la efectuarea modificarilor. Dupa ce ati efectuat toate modificarile nu uitati sa dati click pe butonul “salveaza”.

|  harta site  |  legatura catre noi  |  termeni si conditii  |  confidentialitate  |  publicitate pe site  |  despre noi  |  memoreaza acest site  |

SEO by PERSEUS