prima pagina    inscrie un site    modifica un site    ajutor/faq    contact

Termeni si conditii de utilizare infodir.ro

Prin termenul de "Utilizator" se intelege toate persoanele, fizice si/sau juridice, care acceseaza oricare din paginile si sectiunile directorului web infodir.ro, indiferent de motiv.
Termenii "Contract", “Utilizator”, “Furnizor”, "Termeni si conditii", “Politica”, “Reguli de utilizare”, "Acord", “Portal”, "Site", “Director”, sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

Serviciile sunt oferite utilizatorilor de directorul web “infodir.ro” cu conditia acceptarii “termenilor si conditiilor” de utilizare publicati. Prin acceptarea “termenilor si conditiilor” de utilizare “infodir.ro” va deveni unul dintre furnizorii dvs.

www.infodir.ro este un portal web, in care momentan este functionala doar sectiunea de director web.
Publicarea de informatii pe “infodir.ro” este posibila numai prin crearea unui cont, ceea ce implica acordul utilizatorilor privind termenii si conditiile de utilizare. Prin completarea formularului de inregistrare si marcand casuta corespunzatoare rubricii “accept termenii si conditiile de utilizare”, apasand pe butonul de “inregistrare” va declarati acordul dvs. cu prezentele servicii oferite.

Inainte de a accepta termenii si conditiile, utilizatorul (userul) are obligatia de a citi “termenii si conditiile de utilizare” integral.

Utilizarea informatiilor cuprinse in site se poate face numai potrivit prevederilor prezentate in “termeni si conditii”.
Proprietarul directorului poate revizui oricand acest document, fara o prealabila anuntare, prin actualizarea acestei pagini, ceea ce va conduce automat la anularea oricarui alt document anterior, motiv pentru care va sugeram sa vizitati periodic paginile referitoare la “termeni si conditii”. Folosirea in continuare a serviciilor “infodir.ro” reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

1. Servicii oferite
”infodir.ro” asigura utilizatorilor posibilitatea de a accesa si de a publica on-line informatiile dorite prin intermediul retelei Internet. Volumul de informatii pe care un utilizator il poate publica, termenul de valabilitate al inscrierii acestora si locul in care site-urile vor fi afisate difera in functie de tipul de utilizator (tipul de cont).

“infodir.ro” isi rezerva dreptul de a accepta la inscriere doar acele surse de informatii (portaluri, site-uri) pe care le considera utile pentru utilizatorii sai si care indeplinesc un anumit standard de calitate.

MOMENTAN NU SE ACCEPTA LA INSCRIERE WEBSITE-URI CARE NU AU PR MAI MARE SAU EGAL CU 2 !!!!

Serviciile “infodir.ro” includ mesaje cu caracter administrativ si mesaje privind noutatile aparute pe “infodir.ro”. Utilizatorii inregistrati vor primi periodic acest tip de mesaje, care sunt implicite calitatii de utilizator “infodir.ro”, astfel ca, nefiind considerate spam-uri, renuntarea la ele nu este posibila decat prin renuntarea la calitatea de utilizator infodir.ro.

2. Inregistrarea utilizatorilor
Inregistrarea utilizatorilor nu este necesara in cazul in care doriti doar sa vizualizati informatii existente. In cazul in care doriti sa publicati (postati) informatii devine obligatorie inregistrarea dvs. ca si utilizator, ceea ce presupune crearea unui cont pe “infodir.ro”. In acest caz va fi necesar sa obtineti un “nume utilizator” si o “parola”. In procesul de creare a contului sunteti obligat sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra, asa cum este cerut de formularul de inregistrare, precum si o adresa de e-mail valida. Veti primi un e-mail cu confirmarea inscrierii dvs., care va contine numele de utilizator cu care va veti putea conecta la “infodir.ro”.
Pentru a deveni un utilizator inregistrat accesati sectiunea de “Autentificare”, sub-sectiunea „Inregistrare” a portalului.

3. Obligatiile Utilizatorilor
Ca utilizator neinregistrat, aveti posibilitatea de a accesa informatiile oferite de “infodir.ro” “asa cum sunt”, acceptand ca proprietarul si administratorul directorului infodir.ro nu raspunde sub nici o forma de continutul acestora. Utilizatorii neinregistrati au obligatia ca prin actiunile lor sa nu afecteze functionarea portalului si sa nu defaimeze activitatea “infodir.ro”.

Utilizatori inregistrati trebuie sa respecte termenii si conditiile de utilizare”.

Atat ca utilizatori neinregistrati cat si ca utilizatori inregistrati sunteti singurii raspunzatori de relatiile stabilite / derulate cu ceilalti utilizatori.

Utilizatorul inregistrat este pe deplin raspunzator pentru pastrarea confidetialitatii parolei si contului.
Utilizatorul inregistrat se obliga:
- sa nu furnizeze, la inregistrare, informatii care nu sunt conforme cu realitatea (falsa identitate), inexacte sau incomplete, administratorul avand dreptul, in cazul in care constata acest lucru, sa suspende sau sa desfiinteze contul utilizatorului si sa refuze pe viitor toate incercarile de folosire a portalului (Atentie: furnizarea de informatii false cu scopul procurarii de eventuale avantaje este sanctionata de legea romana);
- isi asuma intreaga responsabilitate pentru informatiile pe care le furnizeaza prin intermediul „infodir.ro”, si se obliga sa nu publice informatii false in sectiunile acestui portal. Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati/postati.
-  sa nu publice materiale care contin virusi, viermi, sau alte programe cu intentia de a distruge sau afecta informatiile din portal sau prin alte metode sa afecteze sau sa nu intrerupa serviciile, serverele sau retelele conectate la „infodir.ro”;
- sa nu publice informatii in rubrici care nu au legatura cu continutul informatiei;
- sa nu publice sau sa difuzeze in orice alt mod orice informatii/continut pentru care nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare, indiferent de sistemul juridic, romanesc sau strain;
- sa nu publice materiale ilegale, obscene, vulgare, defaimatoare, rasiste, instigatoare sau xenofobe, de amenintare sau insulta fata de alti utilizatori, sau materiale cu caracter explicit sexual sau sa furnizeze informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale;
- sa publice materiale promotionale de tip “junk mail”, “spam”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alte forme de solicitari;
- sa nu publice informatii de vanzare/cumparare eronate, in scopul obtinerii de avantaje materiale sau al manipularii cererii si ofertei de pe o anumita piata;
- sa nu insinueze ca anumite informatii introduse de utilizator pe site sunt furnizate de infodir.ro, fara a avea acordul scris prealabil;
- sa nu copieze, traduca, vanda sau adapteze nici un material sau parte din acest site, indiferent de scopul urmarit;
- sa nu colecteze si sa nu transmita date personale despre ceilalti utilizatori, inclusiv adresele de contact ale altor utilizatori;
- sa nu foloseasca site-ul pentru trimiterea de mesaje nesolicitate (Spam);
- sa utilizeze periodic serviciile “infodir.ro”;
- sa incalce orice cerinte, politici sau regulamente ale retelelor conectate la acest portal;

Acceptand “termenii si conditiile” impuse de “infodir.ro” sunteti obligati sa acceptati ca proprietarul / administratorul nu vor fi raspunzatori sub nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderi de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile rezultand din:
- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor portalului
- costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute sau mesaje primite sau tranzactii incepute prin sau de pe “infodir.ro”
- orice alta problema legata de serviciile site-ului;
- legaturile pe care le stabiliti cu alti utilizatori inregistrati sau neinregistrati ai „infodir.ro”;
- efectele stergerii contului dvs sau anularii inscrierilor dvs.

4. Limitarea raspunderii furnizorului
Propietarul directorului/administratorul are dreptul :
- sa suspende sau sa sisteze, fara notificare prealabila, contul utilizatorului inregistrat, precum si sa refuze incercarile curente sau viitoare de accesare a site-ului, de catre utilizatorul suspendat sau sistat;
- sa modifice serviciile oferite, precum si termenii si conditiile din prezentul contract;
- sa stearga informatiile oricarui utilizator care prin continut sau forma incalca precizarile mentionate la “obligatiile” utilizatorului, indiferent de tipul de utilizator;
- sa stearga materialul postat de utilizatori in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens;

Proprietarul directorului isi rezerva dreptul de a corecta "titlul" sau "descrierea" unui site inscris atunci cand inscrierea nu a respectat intocmai conditiile de inscriere sau cand in inscriere s-au strecurat mici erori. In cazul in care utilizatorul nu este deacord cu aceste corecturi poate oricand sa renunte la inscrierea pe infodir.ro
Proprietarul directorului isi rezerva dreptul de a modifica categoria la care a fost inscris un site.

Cu exceptia corectiilor erorilor de ortografie sau a incadrarii la o anumita categorie administratorul, prin intermediul “infodir.ro” publica informatia “asa cum este”, si nu raspunde pentru continutul ei. In consecinta, nu raspunde pentru nici o dauna prezenta sau viitoare, directa sau indirecta, ce ar putea rezulta din accesarea informatiilor cuprinse pe acest portal.

Administratorul nu garanteaza acuratetea, calitatea, sau credibilitatea informatiilor publicate de catre utilizatori, si nu are obligatia de a verifica in avans materialul dat spre publicare.
Administratorul nu are nici o obligatie pentru daunele produse utilizatorilor, indiferent de tipul utilizatorului, in cazul intreruperii activitatii portalului din cauza unor factori externi sau a unor factori asupra carora “infodir.ro” nu are control.
De asemenea, administratorul nu raspunde de :
- securitatea utilizatorilor site-ului
- eventualele erori, intreruperi sau pierderea conexiunii
- eventualele nemultumiri legate de aspectul si functionarea site-ului
Proprietarul/administratorul nu are nici o obligatie pentru daunele produse utilizatorilor, indiferent de tipul utilizatorului, in cazul pierderii informatiilor postate de utilizatori din cauzele anterior enuntate.
Admnistratorul nu raspunde pentru modificarea setarile personale si pentru mesajele pierdute in cazul in care software-ul portalului “infodir.ro” se va up-grada.
Serviciiile prestate prin intermediul portalului sunt in esenta servicii de intermediere intre terte persoane, compania nefiind raspunzatoare pentru derularea ulterioara a intelegerii intre parti.
Proprietarul poate derula prin intermediul “infodir.ro” campanii publicitare si promotii referitoare la comercializarea de produse si servicii. Eventualele prejudicii provocate de relatia, de orice tip/fel, dintre dvs. si companiile care deruleaza campanii publicitare si promotii sau comercializeaza produse si servicii prin intermediul “infodir.ro” sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. Proprietarul/administratorul nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii.
Proprietarul/administratorul nu va acorda nici o despagubire si nici o compensatie utilizatorilor platitori in cazul in care activitatea site-ului (portalului) se intrerupe temporar sau definitiv din motive independente de vointa firmei.
Editorii infodir.ro au dreptul sa respinga, suspende sau sa stearga fara preaviz orice site care nu respecta conditiile de inscriere in director. Administratorii infodir.ro isi rezerva dreptul de a aprecia respectarea instructiunilor de inscriere si de a nu da curs solicitarii de inscriere, daca aceasta nu a respectat instructiunile.
Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul “infodir.ro” de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale, fara ca acestea sa aiba caracter de “spam”.

5. Drepturile de proprietate asupra continutului
Continutul portalului nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut, integral sau partial, fara acordul scris al proprietarului portalului.
Continutul acestui portal este protejat prin legea drepturilor de autor, astfel ca este interzisa copierea, reproducerea, distribuirea sau crearea de produse derivate din acest continut, in totul sau in parte, fara acordul prealabil scris al furnizorului.
Utilizatorul inregistrat acorda furnizorului permisiunea de a utiliza materialele publicate de utilizator pe acest site, inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca, de a utiliza numele celui care le-a transmis, precum si de a cesiona la randul lui aceste informatii oricarui alt partener, fara ca pentru aceasta utilizatorul sa pretinda vreo compensatie.

6. Politica de confidentialitate
Politica furnizorului este de a proteja si respecta intimitatea utilizatorilor inregistrati. Pentru detalii va rugam sa accesati sectiunea  „Confidentialitate”

7. Incetarea contractului
Administratorul site-ului, daca considera de cuviinta, poate oricand incheia prezentul contract si poate inceta furnizarea serviciilor catre utilizator fara nici o notificare prealabila. Daca considera ca e necesar administratorul „infodir.ro” va bloca autentificarea, accesul la pagina de web, utilizarea serviciilor infodir.ro de care beneficiari, si poate, fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor in totalitate sau a unei parti a lor.

Sunteti de acord ca orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile portalului, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata si luati la cunostinta si sunteti de acord ca “infodir.ro” poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra precum si toate informatiile in legatura cu acesta, inclusiv dar nu limitat la mesajele primite si/sau trimise, fisierele din contul dumneavoastra, datele stocate in baza de date, si/sau sa interzica orice acces ulterior la astfel de fisiere sau la serviciile portalului.
Exceptie de la aceasta regula va fi pentru utilizatorii inregistrati “persoane juridice”, platitori, care vor fi notificati conform conditiilor contractuale incheiate separate cu acestia. Totusi, si in cazul utilizatorilor platitori incetarea accesului se poate face fara notificare in cazul postarii unor anunturi flagrant denigratoare, ofensatoare, sau ilegale din orice punct de vedere.
Sunteti de acord ca “infodir.ro” nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul portalului.

8. Dispozitii finale
Utilizarea site-ului presupune acceptarea termenilor si conditiilor stabilite prin prezentul document, considerat contract, astfel ca implicit utilizatorul devine parte contractanta.
Orice litigii ivite in legatura cu aplicarea si interpretarea conditiilor si termenilor din prezentul document, sunt de competenta instantelor de drept comun de la sediul furnizorului (administratorul site-ului).

|  harta site  |  legatura catre noi  |  termeni si conditii  |  confidentialitate  |  publicitate pe site  |  despre noi  |  memoreaza acest site  |

SEO by PERSEUS