prima pagina    inscrie un site    modifica un site    ajutor/faq    contact

Categorii » Casa si Gradina
Totul despre casa si gradina: animale de casa, bai si articole de baie, bucatarie si gatit, dormitoare, livinguri, decoratiuni interioare, mobila, intretinere, confort, securitate, iluminare, gradina, piscina, constructie si renovare, viata la tara.
Animale de casa (9)
Iluminare si retea electrica (2)
Piscine (8)
Bai si articole de baie (7)
Incalzire, racire, ventilatie (37)
Podele si covoare (5)
Bucatarie si gatit (8)
Intretinere (6)
Resurse, publicatii, stiri (0)
Confort, securitate (6)
Magazine si depozite (5)
Servicii legate de casa / gradina (22)
Constructie si renovare (103)
Masini, echipamente si unelte (7)
Tamplarie (7)
Decoratiuni interioare (73)
Materiale pentru constructii (25)
Usi si ferestre (22)
Dormitoare si Livinguri (4)
Mobila si mobilier (42)
Viata la tara (0)
Gradina (15)
Panouri solare, surse regenerabile (6)
  

Zgs magazin online ce vinde in toata Romania Parchet Laminat, Plinta, Folie
Zgs magazin online ce vinde in toata Romania Parchet Laminat, Plinta, Folie si alte accesorii pentru parchet. Totodata avem in gama noastra de produse Pavaje, dale, usi interior sau paravane de dus.
www.zgs.ro
categoria: »Casa si Gradina»Magazine si depozite
vizite: 0

inscris la: 02-Jun-2016raportare link nefunctional

Mobila la comanda Suceava
Echipa DDMob Suceava, se ocupa de realizarea de canapele si saltele, avand peste 16 ani de activitate în domeniu creand diverse modele. Folosim materiale importate, de calitate garantata, de provenienta poloneza, ungara, italiana si germane. Materialele folosite respecta cerintele normelor europene actuale.
www.ddmob.ro
categoria: »Casa si Gradina»Mobila si mobilier
vizite: 0

inscris la: 24-May-2016raportare link nefunctional

Strane si Mobilier Bisericesc
Art Mobirel produce, la comanda, Mobilier de Arta si de Cult . Detinam cea mai buna echipa de sculptori din Romania si executam mobilier bisericesc, catapetesme si strane credinciosi, sculptate manual, la preturi accesibile.
www.art-mobirel.ro
categoria: »Casa si Gradina»Decoratiuni interioare
vizite: 0

inscris la: 21-May-2016raportare link nefunctional

magazin tigla ceramica, tigla metalica, tabla
vindem, producem si montam acoperisuri si accesorii: Firma Blitz Profil Profesional este specializata in acoperisuri de orice tip: Asigura atat productia de acoperisuri transport la domiciliu clientului, si Montaj profesional. . Avem echipe de montaj pentru orice acoperis indiferent de tipul de invelitoare din care se executa acoperisul. Tigla ceramica de orice tip, model, Fabrica Tigla metalica Blitz Profil , Dulgherie Lemn Acoperis, Tabla faltuita, zincata(galvanizata), Vopsita Tabla in solzi, Tabla pe Laizane Tabala Cutata Atic confectionam si montam profesional. Acoperisuri cu stuf Sindrila Bituminoasa, Ferestre de mansarda Velux, Roto, Fakro,etc. Foisoare, Pergole, Confectii Metalica Garduri Porti..
www.magazin-tigla-tabla.ro
categoria: »Casa si Gradina»Constructie si renovare
vizite: 0

inscris la: 17-May-2016raportare link nefunctional

fabrica de tigla metalica
: Producem, Vindem si montam Tigla Metalica, Jgheaburi si Burlane precum si tote accesoriile unui acoperis complet, tel.076 808 4477,076 801 1455 pentru mai multe detalii intra pe SC Blitz Profesional Profil.ro De asemenea suntem distribuitori Tondach vindem tigla ceramica Tondach si montam profesional orice tip de invelitoare cum sunt: Tigla Metalica, Tigla Ceramica, Lemn Acoperis, Sindrila Bituminoasa, Tabla Faltuita, Tabla Cutata, Atic, Acoperisuri cu Stuf,Acoperisuri cu Sita, (Vindem Cherestea, Grinzi,Scandura, Capriori, Dulapi).
www.fabrica-de-tigla.ro
categoria: »Casa si Gradina»Constructie si renovare
vizite: 0

inscris la: 17-May-2016raportare link nefunctional

acoperisuri blitz profesional profile
Suntem firma specializata in acoperisuri si numai acoperisuri dar de calitate si de orice tip. Pentru noi nu exista nu se poate sau nu avem, practic avem toate materialele necesare unui acoperis de calitate indiferent de natura si complexitatea lui. Avem echipe de montaj pentru acoperisurile cu stuf, foisoare, asiguram toate materialele necesare pentru orice acoperis cu stuf. -Se stie ca acoperisurile cu stuf au o durata de viata de aproximativ 50 ani, dar mai au o izolatie termica foarte buna avand in vedere grosimea stufului pe acoperis dar si ventilarea printre betele de stuf. Pretul la un acoperis cu stuf nu este foarte mic dar merita toti banii.
www.blitz-profesional-profile.ro
categoria: »Casa si Gradina»Constructie si renovare
vizite: 0

inscris la: 16-May-2016raportare link nefunctional

acoperisuri sigure din tigla metalica
Acoperisul este cel mai important la o constructie fie noua sau veche, daca nu aveti acopersisul cum trebuie, atunci aveti foarte multe neplaceri din pricina lui. Cand va ganditi sa faceti un acoperis nou sau sa-l schimbati pe cel vechi trebuie sa alocati o suma importanta de bani pentru realizarea lui, si atunci trebuie sa faceti un acoperis de calitate, si cu un design placut. Din aceasta cauza va recomandam sa apelati la specialistii nostri in acoperisuri din timp; inainte de a procura materialele, pentru ca o sa cumparati ce nu trebuie sau de proasta calitate si nu poti face treaba buna cu materiale de proasta calitate.
www.acoperisuri-acoperisuri.ro
categoria: »Casa si Gradina»Constructie si renovare
vizite: 0

inscris la: 16-May-2016raportare link nefunctional

acoperisuri invelitori, tigla metalica
: Ondulina este un material ondulat din compozit pentru acoperişuri, foarte atractiv şi usor, dar foarte rezistent, fabricat din fibre organice impregnate cu bitum la presiuni şi temperaturi ridicate. Ondulina este garantat impermeabil pentru cel putin 15 ani, nu rugineşte, nu devine casantă şi este rezistentă la mucegai şi ciuperci. Rezistă atât la acţiunea factorilor chimici cât şi la coroziune şi este foarte uşor de manevrat şi montat. În final ondulina nu prezintă risc pentru sănătate nici în timpul montării, nici pe perioada utilizării construcţiei.
www.acoperisuri-ieftine.ro
categoria: »Casa si Gradina»Constructie si renovare
vizite: 0

inscris la: 16-May-2016raportare link nefunctional

acoperisuri design, tigla metalica
: Dulgheria consta in asamblul lucrarilor ce tin de lemnarie pentru constructia cladirilor. Lucrarile de dulgherie pot fi lucrari cu caracter provizoriu, adica elemente constructive: elemente de sprijinire a sapaturilor, cofraje, schelete etc. sau lucrari definitive care raman permanente in constructia respectivei cladiri: schelete de rezistenta, acoperisuri, pereti etc. Pe un santier in constructie elementele de dulgherie au un rol important, dulgherul fiind unul dintre principalii muncitori. Realizam si executam lucrari ce tin de domeniul dulgheriei si anume: structura din lemn mansarde, acoperisuri, pergole, scari interioare. Deasemenea construim casute din lemn, si tot ce tine de exteriorul casei dumneavoastra. Pentru informatii legate de serviciile pe care le prestam si pentru cerere de oferta va rugam contactati-ne folosind informatiile aflate pe pagina de Contact a site-ului.
www.acoperisuri-design.ro
categoria: »Casa si Gradina»Constructie si renovare
vizite: 0

inscris la: 11-May-2016raportare link nefunctional

acoperisuri bune sindrila, stuf
Doriti un acoperis facut corect de meseriasi??? Atunci contactati-ne pe noi!! Suntem meseriasi de peste 30 de ani, avem atat experienta in montarea, schimbarea si repararea oricarui tip de acoperis, tigla ceramica, tigla metalica, sindrila bituminoasa, cat si in montarea si schimbarea de tot ce tine de dulgheria unui acoperis, capriori, pasie, scanduri, etc. De asemenea meseriasii nostri se mai pricep si la pergole si foisoare. Avem meseriasi care monteza, schimba si repara usi de garaj, ferestre de mansarda, garduri, porti, jgeaburi si burlane, sisteme pluviale. Asa ca, daca doriti meseriasi pentru casa dvs contactati-ne pe noi!
www.acoperisuribune.ro
categoria: »Casa si Gradina»Constructie si renovare
vizite: 0

inscris la: 11-May-2016raportare link nefunctional

acoperisuri tigla ceramica, tabla
: Buna ziua! Aveti nevoie de un acoperis sau aveti unul si trebuie reparat??? Sunati-ne pe noi si va rezolvam!! Avem cei mai meseriasi constructori si cei mai cei mai experimentati constructori din tara, care va pot ajuta cu demontarea, montarea, schimbarea si repararea acoperisului dvs, indiferent de tipul de invelitoare folosit sau dorit. Lucram si jgheaburi si burlane, montam, demontam, le schimbam si punem noi. Ne ocupam si de confectii metalice, ferestre de mansarda, porti, garduri, usi de garaj si chiar si hale industrial. De asemenea ne mai ocupa si de pergola, foisoare si tot ce tine de lemnaria unui acoperis. Avem preturi accesibile si o calitate superioara a materialelor folosite si a manoperei.
www.tiglaceramica-tabla.ro
categoria: »Casa si Gradina»Constructie si renovare
vizite: 0

inscris la: 11-May-2016raportare link nefunctional

acoperisuri tabla, tigla, sindrila
: Profesionistii nostri repara, schimba si monteaza orice fel de acoperisuri, fie ca sunt din tabla, tigla metalica, tigla ceramica, sindrila bituminoasa sau alt tip de sistem de invelitori. Nu conteaza cat de mic sau mare, cat de simplu sau complex este acoperisul dvs, profesionistii nostri au mereu o solutie pentru dvs. Solutiile noastre sunt de cea mai buna calitate, dureaza cel mai mult si sunt la indemana oricui, indiferent de bugetul de care dispuneti.
www.tabla-tigla-sindrila.ro
categoria: »Casa si Gradina»Constructie si renovare
vizite: 0

inscris la: 11-May-2016raportare link nefunctional

acoperisuri case construite
Executam lucrari de acoperisuri profesional.Comercializare si montaj tigle metalice,tigle ceramice,sindrila bituminoasa,tabla cutata,tabla profilata,tabla galvanizata, tabla falsuita,dulgherie,ferestre de mansarda fakro-velux-roto si realizare acoperisuri, sisteme de invelitori cu echipe de profesionisti cu experienta in constructia de acoperisuri.
www.caseconstruite.ro
categoria: »Casa si Gradina»Constructie si renovare
vizite: 0

inscris la: 11-May-2016raportare link nefunctional

construim din metal
Confectii metalice: Aveti o poarta, usa de garaj, fereastra de mansarda sau un gard de reparat??? Contactati-ne pe noi si meseriasii nostri va vor da solutia potrivita pentru problema dvs. Solutii de durata, calitate si la indemana oricui, doar sunati si noi va rezolvam problema.
www.construim-din-metal.ro
categoria: »Casa si Gradina»Constructie si renovare
vizite: 0

inscris la: 11-May-2016raportare link nefunctional

Weigela Garden - amenajari gradini
Gradina este prima impresie pe care un vizitator si-o formeaza atunci cand iti calca pragul casei. Tocmai din aceasta cauza, amenajarea gradinii trebuie sa fie o prioritate atunci cand te gandesti sa iti amenajezi cu gust casa.
www.amenajari-gradini-ilfov.ro
categoria: »Casa si Gradina»Gradina
vizite: 0

inscris la: 08-May-2016raportare link nefunctional

Cel mai mare magazin online de usi rezidentiale, metalice, antifoc, industriale,
usi, interior, pret, amenajari interioare, classen, porta doors, pinum, solodoor, naturen, westag, bertolotto, dierre, ringo, verte, best imperial, benatti, masonite, ideea, dubla, glisanta, culisanta, cu luminator, bucatarie, baie, living, dressing, dormitor, interior, lemn, celulare, termopan, pvc, mdf, fagure, modele, alb, stejar, wenge, vopsite, montaj usi, depozit, fabrica, pret, dedeman, obi, hornbach, baumax, bricostore, usi comanda, Bucuresti, Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, ,Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui si Vrancea, usi interioare din lemn, usi interioare lemn, amenajari interioare, decoratiuni interioare, amenajari interioare apartamente, usi de exterior, usi metalice de exterior, usi exterior timisoara, usi exterior craiova, dimensiuni usi lemn, usi pline, usi ieftine, usi economice, usi cu falt
www.usi365.ro
categoria: »Casa si Gradina»Usi si ferestre
vizite: 0

inscris la: 27-Apr-2016raportare link nefunctional

Proiectare Executie Instalatii Electrice Joasa si Medie Tensiune
Proiectare si executie instalatii electrice de joasa tensiune si medie tensiune pentru orice casa, hala industriala, imobil, studii de solutie retea,posturi de transformare,firide bransamente electrice, baterii compensare energie reactiva
proiectare-executie-instalatii-electrice.ro
categoria: »Casa si Gradina»Servicii legate de casa / gradina
vizite: 0

inscris la: 08-Apr-2016raportare link nefunctional

Firma constructii Bucuresti
Poti apela la Retail Construct SRL pentru majoritatea tipurilor de constructii imobiliare. Case la cheie : Acest pachet include construirea de la punctul 0 al locuintei si pana la finalizarea tuturor finisajelor, precum instalatiile electrice, sanitare.
www.retailconstruct.ro
categoria: »Casa si Gradina»Constructie si renovare
vizite: 0

inscris la: 05-Apr-2016raportare link nefunctional

tabla acoperis
SC OLINT COM SRL este o companie cu o experienţă de peste 10 ani în mediul de afaceri, având ca principal domeniu de activitate comercializarea materialelor pentru construcţii şi amenajări. Principalul mijloc de comerţ îl reprezintă Supermarketul OLINT lansat în anul 2005 şi o reţea de distribuţie la nivel regional coordonată prin agenţi comerciali.
www.rufster.ro
categoria: »Casa si Gradina»Constructie si renovare
vizite: 0

inscris la: 08-Mar-2016raportare link nefunctional

Design interior
Delta Studio este principalul furnizor de solutii inteligente in materie de amenajari interioare. Atentia fata de spiritul romanesc si colaborarea cu furnizori de top la nivel international au facut posibila o ampla oferta de produse de inalta calitate: mobilier de baie, mobilier de bucatarie, blaturi de bucatarie, mobila living, mobila dormitor, canapele si fotolii, gresie si faianta, mozaic, piatra naturala, accesorii sanitare, baterii, cazi de baie, radiatoare, usi de interior si exterior, etc. De 20 de ani ne mentinem in topul furnizorilor de solutii in design interior si ne adaptam noilor tendinte prin parteneriate cu cele mai renumite branduri.
www.deltastudio.ro
categoria: »Casa si Gradina»Decoratiuni interioare
vizite: 0

inscris la: 20-Feb-2016raportare link nefunctional

 

|  harta site  |  legatura catre noi  |  termeni si conditii  |  confidentialitate  |  publicitate pe site  |  despre noi  |  memoreaza acest site  |

SEO by PERSEUS