prima pagina    inscrie un site    modifica un site    ajutor/faq    contact

Categorii » Stiinta si Tehnologie
Despre stiinta si tehnologie : bio-stiinte, biologie, botanica, zoologie, educatie stiintifica, cercetare stiintifica, cercetatori, inventatori, inventii, inovatii, proprietate intelectuala, energie, combustibili, energie nucleara, biodiesel, energie eoliana, energie solara, petrol, conservarea energiei, inginerie, institute de cercetare, matematica, fizica, chimie, metode de cercetare stiintifica, laboratoare stiintifice, surse de informatii in domeniul stiintei si al tehnologiilor, spatiu, astronomie, sateliti, viata extraterestra, OZN, geografie, geologie, stiinte sociale, stiinte ale pamantului, antropologie, arheologie, limbi, lingvistica, istorie, psihologie, stiinte politice, sociologie, biotehnologii, cibernetica, inteligenta artificiala, nanotehnologii, criogenie.
Anomalii si fenomene neelucidate (0)
Institutii si organizatii (0)
Stiinta computerelor (0)
Bio-stiinte (1)
Matematica, Fizica, Chimie (2)
Stiinte ale pamantului (0)
Cercetare stiintifica si educatie (0)
Metode, tehnici si aparatura (1)
Stiinte alternative (1)
Energie (0)
Resurse, publicatii, stiri (0)
Stiinte sociale (0)
Inginerie (0)
Spatiu si astronomie (0)
Tehnologie (3)

Gadgeturi
Blog de prezentare gadgeturi, cele mai utile si inutile aparate, descrieri si stiri din domeniul IT care iti pot usura munca si inveseli viata.
www.gadgeturi.net
categoria: »Stiinta si Tehnologie»Tehnologie
vizite: 5

inscris la: 27-Aug-2009raportare link nefunctional

Cabinet biorezonanta
Stiati ca exista o solutie de analiza prin biorezonanta a starii de sanatate foarte moderna. Un cabinet de biorezonanta in galati poate fi o solutie pentru problemele tale de sanatate. In Galati o sedinta de biorezonanta dureaza aproximativ 60 de minute, determinarea este facuta de un specialist autorizat in biorezonanta cu un aparat SCIO
www.biorezonanta.biz
categoria: »Stiinta si Tehnologie»Bio-stiinte
vizite: 2

inscris la: 22-Apr-2011raportare link nefunctional

Transformari, convertor unitati masura
Asistenta tehnica este un convertor de unitati de masura ce permite transformarea oricarei marimi in unitati de masura echivalente, postarea de anunturi si accesul la stiri tehnice.
www.asistentatehnica.com
categoria: »Stiinta si Tehnologie»Metode, tehnici si aparatura
vizite: 2

inscris la: 07-Dec-2010raportare link nefunctional

Albert Einstein
When one thinks of Albert Einstein, many thoughts, phrases, and concepts come to mind. Most often its the theory of relativity. He was a German-born theoretical physicist.
alberteinstein.ro
categoria: »Stiinta si Tehnologie»Matematica, Fizica, Chimie
vizite: 1

inscris la: 12-Jan-2012raportare link nefunctional

Aparatura de laborator
RONEXPRIM este o prezenta constanta pe piata romaneasca de aparatura de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica, inca din 1991, cand a inceput sa activeze ca Agentie si Service a companiei olandeze Philips, pentru spectrometrie Xray si Test Measurement.Obiectul nostru principal de activitate este comertul de aparatura profesionala de masura si control, calibratoare, echipamente pentru caracterizarea materialelor, aparatura analitica de laborator: microscoape electronice, spectrometre si difractometre, echipamente pentru electrochimie, echipamente pentru analize fizico-chimice, sisteme de monitorizare a proceselor, sisteme de preparare a probelor, sisteme si echipamente pentru cantarire si dozare, elemente de automatizare, materiale de referinta certificate, precum si furnizarea serviciilor de instalare, service si mentenanta pentru echipamentele pe care le furnizam, consultanta tehnica, import, distributie, integrator in contracte de furnizare echipamente.
www.ronexprim.com
categoria: »Stiinta si Tehnologie»Tehnologie
vizite: 1

inscris la: 01-Apr-2011raportare link nefunctional

Importator aparatura laborator
Societatea noastra este importator de aparatura de laborator, accesorii si materiale pentru laboratoare de chimie din institute de cercetare, universitati, industrie, de mediu, de ape. Ca aparatura si materiale pentru laboratoarele de chimie va oferim instrumente de titrare, spectometre, aparatura pentru electrochimie, software analitic si stiintific.
www.labor-soft.ro
categoria: »Stiinta si Tehnologie»Matematica, Fizica, Chimie
vizite: 0

inscris la: 23-Nov-2011raportare link nefunctional

Creare pagini si aplicatii web
Firma noastra se ocupa de aproape 2 ani de crearea paginilor web si aplicatiilor pentru iPhone si Browsere Web. Clientii nostri sunt preponderent din Germania dar, incepand cu anul acesta, am incheiat cu succes primele proiecte romanesti. Pe viitor, dorim sa ne continuam extinderea atat pe piata natioanala, cat si pe cea internationala. Suntem o echipa tanara, flexibila, creativa. Ne dorim sa obtinem cel mai bun rezultat final imbinand creativitatea romaneasca cu eficienta germana.
www.finea.ro
categoria: »Stiinta si Tehnologie»Tehnologie
vizite: 0

inscris la: 02-Nov-2011raportare link nefunctional

Cabinet individual de psihologie si psihoterapie
Consultanta psihologica la standarde ridicate. Serviciile noastre sunt axate pe nevoile dumneavoastra. Aici gasiti informatii in domeniul dezvoltarii personale, servicii pe profil organizational, clinic si terapeutic.
www.consultanta-psihologica.com
categoria: »Stiinta si Tehnologie»Stiinte alternative
vizite: 0

inscris la: 03-Nov-2010raportare link nefunctional

 <  1  > 

 

|  harta site  |  legatura catre noi  |  termeni si conditii  |  confidentialitate  |  publicitate pe site  |  despre noi  |  memoreaza acest site  |

SEO by PERSEUS