prima pagina    inscrie un site    modifica un site    ajutor/faq    contact

Categorii » Afaceri si Economie
Categorie dedicata afacerilor si economiei, cuprinzand producatorii de bunuri de larg consum si industriale, comerciantii, furnizorii de servicii destinate populatiei si industriei, servicii financiare si de asigurari, investitii, management, bursa de valori, francize, brokeraj, camere de comert si industrie, organizatii patronale, informatii din sectorul agricol, al industriei chimice, al transporturilor, al afacerilor internationale precum si alte informatii interesante din domeniul afacerilor si al serviciilor suport pentru infiintarea si dezvoltarea afacerilor.
Afaceri si Comert international (15)
Educatie si instruire pentru afaceri (2)
Portaluri de afaceri (7)
Agricultura, Zootehnie si Silvicultura (18)
Electronica si Electrotehnica (12)
Producatori (16)
Bunuri de larg consum (4)
Energie si Mediu (7)
Publicare si Tiparire (8)
Camere de Comert si Asociatii (1)
Finante, Asigurari si Investitii (45)
Resurse Umane, Munca (18)
Chimicale (3)
Legislatie de afaceri, juridic (23)
Resurse, Publicatii si Media (1)
Comert en-detail si en-gros (26)
Management (10)
Servicii destinate populatiei (81)
Constructii si Intretinere (71)
Mancare si bauturi (3)
Servicii paza si protectie (13)
Contabilitate, audit si consultanta (47)
Marketing si Publicitate (50)
Servicii si bunuri industriale (24)
Diverse (28)
Materii prime si materiale (3)
Targuri si Expozitii (1)
Echipamente, utilaje, dispozitive (20)
Minerit, Foraj, Topografie (1)
Telecomunicatii (5)
Economie (2)
Oportunitati de afaceri (10)
Transport si logistica (2)

Finantare prin credit, broker credite
Broker credite, consiliere si intermediere, credite, ipotecare, nevoi personale cu ipoteca, nevoi personale, refinantari credite. Solutii inedite de creditare. Toate bancile intr-un singur loc.
www.finantareprincredit.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Finante, Asigurari si Investitii
vizite: 0

inscris la: 21-Dec-2012raportare link nefunctional

Motivare angajati cu bonuri de vacanta si de cresa
Solutii de motivare a angajatilor utilizand tichete de vacanta, tichete de cresa sau bonuri de masa. Tichetele de masa Gusto Pass reprezinta un beneficiu extra-salarial de real succes, pe care il poate oferi lunar un angajator si pe care angajatii sai il pot utiliza pentru achizitionarea de produse alimentare sau pentru masa de zi cu zi.
ro.sodexo.com
categoria: »Afaceri si Economie»Management
vizite: 0

inscris la: 14-Dec-2012raportare link nefunctional

Broker .
Afla acum cum iti poti face cel mai ieftin Rca din Romania.Este foarte simplu tot ce trebuie sa faci este sa vizitezi site-ul nostru acum,si sa vezi care este cea mai buna asigurare pentru tine.Livrare este gratuita oriunde in tara !Te asteptam sa ne contactezi .
www.rcaieftin.org
categoria: »Afaceri si Economie»Finante, Asigurari si Investitii
vizite: 0

inscris la: 29-Nov-2012raportare link nefunctional

City Square Center - Resurse Umane
CitySquare Center Service&Consulting Group dedica intreaga sa activitate domeniilor in care sunt implicate resursele umane, pe care noi le consideram cele mai importante resurse ale economiei in orice domeniu.
www.citysquare.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Contabilitate, audit si consultanta
vizite: 0

inscris la: 16-Nov-2012raportare link nefunctional

Aliria Studios
Agentie de graphic design, branding & marketing, motion & sound, web mastering, photography, fashion & events. Acestea sunt departamentele prin intermediul carora Aliria Studios ofera servicii de publicitate creative si eficiente.
www.aliria.com
categoria: »Afaceri si Economie»Marketing si Publicitate
vizite: 0

inscris la: 15-Nov-2012raportare link nefunctional

Aliria Studios
Agentie de graphic design, branding & marketing, motion & sound, web mastering, photography, fashion & events. Acestea sunt departamentele prin intermediul carora Aliria Studios ofera servicii de publicitate creative si eficiente.
www.aliria.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Marketing si Publicitate
vizite: 0

inscris la: 15-Nov-2012raportare link nefunctional

GMC Romania
GOLDEN MONDIAL CORPORATION actioneaza pe piata romaneasca si internationala ca un intermediar intre vanzatorul si cumparatorul de afaceri. www.goldenromania.ro este locul de unde poti cumpara afacerea care ti se potriveste sau poti sa iti vinzi afacerea ta actuala in cele mai avantajoase conditii financiare. GMC Romania ofera prin expertii sai servicii de comunicare interna si externa, consultanta si diagnostic in management organizational, in scopul masurarii rentabilitatii economice a societatilor client.
www.goldenromania.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Contabilitate, audit si consultanta
vizite: 0

inscris la: 11-Nov-2012raportare link nefunctional

Cadouri online de calitate
Pro-shop.ro vinde online cadouri pentru barbati si pentru femei. Magazinul se adreseaza tuturor categoriilor de persoane care doresc sa comande online prin internet orice fel de cadou sau accesoriu pentru persoana draga si nu numai.
www.pro-shop.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Comert en-detail si en-gros
vizite: 0

inscris la: 06-Nov-2012raportare link nefunctional

Mediator autorizati Mediatori Bucuresti
Prezentarea medierii, principiile medierii, procesul de mediere, mediatori autorizati. Un site de mediere la zi. Prezentarea de mediatori autorizati din Bucuresti si nu numai. Mediatori autorizati, Siteul ofera o vedere de ansamblu asupra medierii ca solutie alternativa la instanta de judecata. Avantajele medierii sunt relatate pe larg, deasemeni principiile medierii si beneficiile acordului de mediere. Se face deasemeni o paralela intre mediere si instanta de judecata
www.mediatoru.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Legislatie de afaceri, juridic
vizite: 0

inscris la: 26-Oct-2012raportare link nefunctional

Cel mai mare portal de afaceri din Romania - RBEX
Vrei sa vinzi sau sa cumperi o afacere, cauti un investitor sau noi piete de desfacere pentru produsele tale? Te asteptam pe cea mai mare platforma de afaceri din Romania cu acces la piata internationala si investitori straini - BURSA ROMANA DE AFACERI
www.rbex.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Oportunitati de afaceri
vizite: 0

inscris la: 22-Oct-2012raportare link nefunctional

Produse bio Life Care
LifeCare reprezinta o oportunitate de afaceri cu produse naturale, produse bio cunoscute precum gelurile puterea ursului sau gheara dracului. Daca iti doresti independenta financiara si un trai sanatos alatura-te echipei Life Care si devino partenerul nostru. Ai reduceri semnificative la produse naturale inca de la prima comanda si ai oportunitatea sa-ti dezvolti propria afacere LifeCare fara nici o investitie. Intra pe www.produse-bio-lifecare.ro si inscrie-te ca partener LifeCare.
www.produse-bio-lifecare.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Diverse
vizite: 0

inscris la: 16-Oct-2012raportare link nefunctional

Echipamente electrice Automatizari
Ghid Electric - Portal Tehnic, baza de date de prezentare si promovare produse, servicii si companii, din industria din Romania, dedicat firmelor cu profil echipamente electrice, electronica, constructii si alte industrii conexe. Aici gasesti baza de date a electricienilor autorizati si firmelor electrice din Romania.
www.ghidelectric.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Echipamente, utilaje, dispozitive
vizite: 0

inscris la: 11-Oct-2012raportare link nefunctional

Contabilitate Bucuresti
Contabilitate Bucuresti la nivel profesional prin firma de contabilitate din Bucuresti. Suntem experti contabili, oferim si consutanta contabila.
www.geseidl.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Contabilitate, audit si consultanta
vizite: 0

inscris la: 10-Oct-2012raportare link nefunctional

Birou de mediere Cornelia Marin
Birou de mediere este un birou de mediere ce ofera servicii profesionale de mediere pentru solutionarea tuturor conflictelor pe cale amiabila furnizand clientilor servicii de cea buna calitate la standardele internationale ale profesiei de mediator.
www.cm-mediator.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Legislatie de afaceri, juridic
vizite: 0

inscris la: 01-Oct-2012raportare link nefunctional

Pencraft Consultanta in afaceri
Pencraft ofera consultanta in accesare de fonduri europene nerambursabile si servicii de management al proiectelor de investitii. Firma noastra prezinta expertiza si experienta in dezvoltarea afacerilor si intocmirea dosarelor de achizitii publice.
www.pencraft.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Management
vizite: 0

inscris la: 25-Sep-2012raportare link nefunctional

Pucu carti de vizita cu autoservire
Pucu.ro este o aplicatie online care te ajuta sa-ti configurezi singur cartile de vizita, economisind astfel timp si bani. Poti alege propriul design verificand specificatiile tehnice si uploadand fisierul sau poti opta pentru unul dintre modelele noastre. Iti introduci datele si imaginile direct pe site, alegi finisarea, cantitatea si modalitatea de plata, iar de printare si livrare ne ocupam noi.
www.pucu.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Diverse
vizite: 0

inscris la: 19-Sep-2012raportare link nefunctional

Tiparituri.ro - One-Stop Printing Company
Având o experienţă semnificativă pe piaţa producţiei publicitare, suntem partenerul ideal pentru companiile şi organizaţiile aflate în căutarea unor furnizori de materiale tipărite. Obiectivul nostru este sprijinirea clienţilor în transmiterea eficientă a mesajelor prin intermediul materialelor tipărite. Având o echipă flexibilă şi profesionistă, dorim să creăm relaţii de încredere prin oferirea de soluţii eficiente şi corecte de creaţie, grafică şi producţie tipografică. Pentru orice proiect ne străduim să realizăm o legătură raţională şi emoţională care îmbogăţeşte relaţia cu fiecare client, făcând-o plăcută şi eficientă atât din punct de vedere al costurilor, cât şi din punct de vedere al calităţii. Oferim mereu soluţii noi, adaptate nevoilor actuale ale pieţei şi optimizăm în permanenţă tehnicile folosite.
www.tiparituri.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Publicare si Tiparire
vizite: 0

inscris la: 19-Sep-2012raportare link nefunctional

Agrafa Print Services tipografie digitala cu livrare
Agrafa Print Services este tipografie digitala cu o vasta experienta in domeniul productiei publicitare. Executam o gama larga de tiparituri publicitare pe diverse echipamente profesionale precum si imprimari pe suporturi speciale: CD-uri, obiecte promotionale etc. Pentru toate comenzile asiguram ridicarea si livrarea acestora la sediul beneficiarului (pentru companiile din Bucuresti) precum si grafica aferenta - machetare/prelucrare imagini. Va invitam sa aflati mai multe despre noi din paginile site-ului - va stam permanent la dispozitie pentru intrebari sau informatii suplimentare.
www.agrafa.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Publicare si Tiparire
vizite: 0

inscris la: 19-Sep-2012raportare link nefunctional

legume bonduelle
Bonduelle este perceput de către consumatori ca fiind un brand rafinat cu produse de înaltă calitate atât în categoria legumelor conservate cât și a celor congelate. Legume congelate: porumb, mazare, brocoli, fasole verde, spanac, ciuperci, morcovi, conopida. Legume la conserva: porumb, mazare, fasole verde, masline negre, masline verzi, fasole rosie, ciuperci, morcovi, sfecla, soia. Legume la borcan: porumb la borcan, mazare la borcan, ciuperci marinate, cornison.
bonduelle.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Mancare si bauturi
vizite: 0

inscris la: 10-Sep-2012raportare link nefunctional

DANIBRUM - CEL MAI MARE DEPOZIT de UTILAJE pentru LEMN PAL
DANIBRUM comercializeză pe piaţa românească UTILAJE Noi si Second hand pentru PRELUCRAREA LEMNULUI si a DERIVATELOR DIN LEMN, importate din Austria, Germania, Germania, Slovenia, Grecia, Olanda si Italia.
www.danibrum.ro
categoria: »Afaceri si Economie»Echipamente, utilaje, dispozitive
vizite: 0

inscris la: 06-Sep-2012raportare link nefunctional

 

|  harta site  |  legatura catre noi  |  termeni si conditii  |  confidentialitate  |  publicitate pe site  |  despre noi  |  memoreaza acest site  |

SEO by PERSEUS